10 november 2018
13:00

Västerlöfsta IBF

Referat: Wåhla IBK - Västerlöfsta IBF

Ett vråltaggat Wåhla tog emot Västerlöfsta för det första, av två, kommunderbyn denna säsong. Båda lagen hade inför matchen 4 poäng och vi väntade oss en tajt match med mycket vilja!

Mycker riktigt började första perioden med hårt men schysst spel, 2 utvisningar åt vardera lagen och efter första ledde gästerna med 0-1.

Tidigt i andra (4:18) kvitterade Wåhla men efter några minuter till tog Västerlöfsta ledningen igen. 1-2 inför tredje perioden.

3 minuter in i tredje perioden kvitterade Wåhla återigen och efter ett par utvisningar från gästerna och hård press från hemmalaget lyckades Wåhla trycka in 3-2 efter 12 minuters spel. Därefter blev det ställningskrig och båda lagen kämpade hårt för att få in bollen. Slutligen lyckades Wåhla sätta 4-2 med 2:30 kvar att spela och efter timeout av bortalaget så kunde hemmalaget sätta 5-2 i öppen kasse!

En strong insats av Wåhlapojkarna som kämpade stenhårt! Vi får räkna med en tuff returmatch när lagen möts igen i Heby den 20/2 2019.